קבע סדר עולה

1 פרטים

1

 

רבים כבר יודעים שאגוזי קשיו הם פשוט מעולים להכנת ממרחים וכבסיס לרטבים עשירים בעלי מרקם וטעם קרמי. בניגוד לאגוזים אחרים לקשיו יש טעם נייטראלי למדי ולכן הם אידאליים להכנת "גבינה" או "חלב" צמחי ואפילו עוגות ועוגיות טבעונאיות(raw). אם תבחרו להשתמש באגוזי קשיו נאים באיכות גבוהה תוכלו לראות אותם נובטים בזמן ההשרייה במים, מה שיעצים את ערכיהם התזונתיים ויהפוך אותם לזמינים וקלים עוד יותר לעיכול.

להמשך קריאה
תגובות | נוסף על-ידי Eran Nahum
קבע סדר עולה

1 פרטים

1